Facebook training

Cursus Facebook: bedrijfspagina maken

In de cursus ga je zelf een Facebook bedrijfspagina opzetten en inrichten. Na deze training ben je in het bezit van jouw eigen bedrijfspagina en weet je hoe jouw pagina moet onderhouden. De eerste stap om Facebook in te zetten voor jouw onderneming is dan gezet!

Lees verder


Cursus Facebook: ” Hoe zet ik Facebook in voor mijn onderneming”

“Help! Ik wil wat met Facebook doen voor mijn onderneming maar ik weet niet hoe”. Je bent zeker niet de enige! Veel van mijn klanten zie ik worstelen met deze vraag. Dit is dan ook de reden waarom ik een Facebook cursus heb geschreven voor iedereen die met Facebook wil starten en graag wil leren hoe je Facebook in kunt zetten voor jouw onderneming.

Lees verder


Cursus Facebook: Adverteren voor beginners

Hoe werkt adverteren op Facebook precies? Loop jij ook al een tijdje rond met deze vraag dan ben je er vast aan toe om jouw Facebook bedrijfspagina onder de aandacht te brengen van een groot en relevant publiek. Adverteren op Facebook maakt het op een makkelijke én relatief goedkope manier mogelijk om jouw naamsbekendheid, betrokkenheid en conversie te verhogen. Hoe het precies werkt en welke doelstellingen en instellingen je moet kiezen leg ik je graag uit in de Cursus Facebook adverteren voor beginners.

Lees verder


Cursus Facebook zakelijk toepassen (van a tot z)

(ééndaagse training in Soest/regio Utrecht of op locatie)

Ik wil Facebook graag zakelijk inzetten maar ik weet niet hoe? Ik heb ook nog geen bedrijfspagina en weet eigenlijk niet wat Facebook voor mijn onderneming kan betekenen. Als je met deze vragen rond loopt dan is de cursus Facebook zakelijk toepassen (van a tot z) zeker iets voor jou. Na deze leerzame dag heb je uitbreid kennis gemaakt met de zakelijke voordelen en ben je in staat om jouw bedrijfspagina te beheren. Uiteraard ben je aan het einde van de cursus ook in het bezit van jouw eigen Facebook bedrijfspagina (Fanpage).

Lees verder


Cursus Bedrijfspagina Linkedin en Facebook maken

Tijdens de “combinatie” cursus Bedrijfspagina Linkedin en Facebook maken, krijg je kort uitleg over wat een bedrijfspagina op Linkedin inhoudt en hoe je het aanmaakt. Daarna ga je meteen aan de slag. Binnen 1,5 uur is de bedrijfspagina Linkedin gereed. Na een korte pauze krijg je uitleg over het aanmaken van de bedrijfspagina Facebook. Stap voor stap word je door de theorie geleid. Na 2,5 uur ben je klaar met je bedrijfspagina Facebook en ga je naar huis met twee social media bedrijfsprofielen.

Cursus zakelijk toepassen social media (basis)

De Facebook training.nl is onderdeel van de Social Media training.nl

De Social Media training.nl verzorgt een ééndaagse training waarin je zakelijk gezien de vier belangrijkste platforms leert kennen: Google+, Linkedin, Facebook en Twitter. Doel van de training is om je praktische professionele kennis en vaardigheden te geven in het zakelijk toepassen van deze social media platforms.

Lees verder


INCOMPANY Facebook trainingen

Wij geven al onze trainingen ook bij jouw bedrijf op locatie. Wij stemmen de training dan geheel af op jullie wensen en situatie. Op deze manier is het mogelijk om samen met jouw gehele bedrijf, afdeling of die éne collega de training “thuis” te volgen om vervolgens direct aan de slag te kunnen. 

Lees verder 

Facebook bedrijfspagina maken

 

 

 

 

Cursus Facebook "hoe zet ik Facebook in voor mijn onderneming"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursus Facebook zakelijk toepassen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursus social media zakelijk inzetten

 

 

 

 

Incompany Facebook trainingen