Incompany

Incompany Facebook trainingIncompany Facebook training

Wij geven al onze trainingen ook bij jouw bedrijf op locatie. Wij stemmen de training dan geheel af op jullie wensen en situatie. Op deze manier is het mogelijk om samen met jouw gehele bedrijf, afdeling of die éne collega de training “thuis” te volgen om vervolgens direct aan de slag te kunnen!

Welke Facebook cursussen zijn er bij jou op locatie mogelijk:

Bovenstaande trainingen zijn richtlijnen. Uiteraard worden alle Facebook trainingen herschreven (inhoud en duur) naar jullie specifieke wensen. Een Incompany training blijft tenslotte maatwerk!

Prijs

Aangezien wij iedere Facebook training geheel op maat aanbieden is ook iedere offerte die wij aanbieden maatwerk! Om een alvast idee van de prijs te krijgen kunt u rekening houden met een prijs van € 995 voor een training van een dagdeel en € 1890 voor een gehele dag. Uiteraard is dit afhankelijk van het aantal cursisten en de plaats van de locatie. Voor meer informatie neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat.

Wie gingen je voor

Van der Valk is ook getraind door de Facebook training   De OBA heeft ook een training van ons gehad    Toyo Tires heeft ook een training van ons gehad